Home
Visum voor Suriname aanvragen op het Consulaat

Naast de toeristenkaart bestaat nog steeds het visum (de visumplicht) lees meer ............. .
Het visum is bestemd personen die niet in aanmerking komen voor de toeristenkaart, personen die voor een niet-toeristisch doel naar Suriname gaan, maar voor zaken, werk, studie, vrijwilligerswerk etc., maar ook voor personen die meerdere reizen naar Suriname zullen maken binnen twee maanden.

Personen van niet-Surinaamse origine die langer dan 90 (negentig) dagen in Suriname wensen te verblijven, kunnen zulks niet ondernemen op een toeristenkaart of visum. Zij zullen vooraf moeten beschikken over een goedgekeurde 
"Machtiging tot Kort Verblijf (MKV

 

Taalselectie

Poll

Wat vindt U van onze Website?
 

Online Gebruikers

We hebben 189 gasten online