PSA PDF E-mail

Personen van Surinaamse Afkomst kunnen hun PSA status online activeren en daarmee het PSA document aanvragen. Klik op PSA website om te weten wat daarvoor nodig is en hoe de aanvraag ingediend moet worden bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken/Onderdirectoraat Consulaire Zaken.

Voor de tekst van de Wet PSA, klik op
Wet PSA

Telefonische verzoeken om PSA informatie.
 Vanwege de vele telefoontjes en de uiteenlopende vragen die het Consulaat ontvangt is het helaas niet haalbaar om alle vragen van elke beller inhoudelijk te beantwoorden.
Bellers zullen in vele gevallen gevraagd worden om een mailtje te verzenden naar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Mailtjes zullen binnen een zo kort mogelijke termijn worden afgehandeld.

Personen van Surinaamse Afkomst kunnen hun PSA status online activeren en daarmee het PSA document aanvragen. Klik op PSA webpagina om te weten wat daarvoor nodig is en hoe de aanvraag ingediend moet worden bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken/Onderdirectoraat Consulaire Zaken.

Voor de tekst van de Wet PSA, klik op
Wet PSA

Telefonische verzoeken om PSA informatie.
Vanwege de vele telefoontjes en de uiteenlopende vragen die het Consulaat ontvangt is het helaas niet haalbaar om alle vragen van elke beller inhoudelijk te beantwoorden. Bellers zullen in vele gevallen gevraagd worden om een mailtje te verzenden naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Mailtjes zullen binnen een zo kort mogelijke termijn worden afgehandeld.
De verzoeken om informatie zullen worden geïnventariseerd voor het verantwoordelijk ministerie in Suriname.
 

Taalselectie